Încearcă cele mai bune rețete fără gluten și fără făină, potrivite și pentru persoanele care suferă de boala celiacă. Aici vei găsi multe rețete sănătoase și gustoase pentru a le savura la micul dejun, prânz sau cină și incredibile deserturi fără făină. Sunt ușor de preparat și vor fi savurate de întreaga familie. În multe dintre rețete, făina poate fi ușor înlocuită cu semințe de mac, nuci măcinate, legume, cacao, pudre proteice sau alte ingrediente interesante.
Aceste sănătoase rețete dietetice fără gluten se adresează nu doar persoanelor ce suferă de boala celiacă, dar și celor care doresc să excludă făina din alimentație din alte motive. Dacă nu suferi de boala celiacă, poți consuma în continuare făină obișnuită, dar e bine să incluzi în alimentație și alte cereale sau făină fără gluten din hrișcă, nucă de cocos sau migdale, aceste tipuri de faină fiind mult mai hrănitoare.
Pe lângă felurile de mâncare principale, te voi invăța cum să prepari un mic dejun sănătos fără gluten, supe, torturi sau deserturi. Pe lângă toate acestea, aici vei găsi rețete rapide de gustări fără gluten pe care le poți consuma înainte sau după prânz sau oricând pe parcursul zilei. Există multe mâncăruri fără făină, acestea sunt gustoase și sănătoase și se prepară rapid și ușor. Savurează alături de mine cele mai bune rețete fără făină și gluten.