Magiciana Fit
Urmărește-mă
Ou copt cu șuncă, spanac și brânză

Ou copt cu șuncă, spanac și brânză

O delicatesă simplă perfectă pentru micul dejun sau ca gustare sănătoasă pentru musafiri - ou copt în șuncă cu spanac și brânză. Încă o bunătate rapidă, neobișnuită și mai ales delicioasă pentru familia sau musafirii dumneavoastră. Șunca și brânza pot fi consumate și în alt mod în afară de sandvișuri. Preparați-le în această manieră jucăușă și ascundeți o surpriză plăcută dedesubtul oului, cum ar fi puțin spanac sau brânză. Această rețetă simplă, de canapele cu puține calorii, pline de proteine va fi întotdeauna pe placul tuturor.

Probabil toți cei care adoră ouăle ajung într-un moment în care se întreabă în ce mod le-ar mai putea pregăti. Ce ar putea schimba, rafina, îmbunătăți și cum le-ar putea prepara la fel, dar un pic diferite. Am soluția – luați o formă pentru brioșe sau forme din silicon și haideți să pregătim ceva împreună. Creați marginile folosind șuncă și adăugați înăuntru tot ce doriți. Puteți adăuga măsline, piper, verdețuri, mai multă brânză, orice poate fi ascuns dedesubtul unui ou. Oul copt este delicat și extrem de gustos.

Cu puține calorii și low carb, aceste ouă pot fi pregătite cu ingredientele pe care oricine le are prin frigider. Încercați această rețetă de ou copt următoarea dată când vă este poftă de ceva savuros, rapid, gustos și hrănitor. E delicios!

Ingrediente

  • 4 felii de șuncă de calitate
  • 4 ouă
  • 4 linguri de brânză rasă
  • 4 linguri spanac
  • 4 roșii deshidratate (opțional)

Instrucțiuni

  1. În această rețetă, puteți folosi o formă pentru brioșe sau forme din silicon.
  2. Așezați sunca în formă prin apăsare (dacă nu își păstrează forma, tăiați-o în jumătate).
  3. Presărați peste șuncă o lingură de spanac, o lingură de brânză și apăsați cu lingura pe fund cât puteți de mult.
  4. La final, turnați cu atenție câte un ou deasupra.
  5. Coaceți brioșele timp de aproximativ 13-15 minute la 200 grade Celsius (395 grade Fahrenheit) – până când albușul este bine copt.
  6. Gălbenușul trebuie să rămână puțin necopt. Dacă ardeți din greșeală marginile bucății de șuncă, le puteți tăia după ce s-au copt.
Timp de pregătire20 minute
Cantitate rezultată4 porții
Informații nutriționale / 1 porție
Calorii110 Kcal
Carbohidrați1 g
Fibre0 g
Proteine12 g
Grăsimi6 g