Hrișcă sănătoasă cu spanac, ciuperci, brânză și ton
Partajează această rețetă cu un prieten:
Să știi că hrișca cu spanac, ciuperci, brânză și ton este o combinație pe cinste! Nu doar în ceea ce privește gustul, dar și valorile nutriționale. Dacă doreșți să-i oferi organismului o mulțime de proteine, vitamine, minerale și fibre, dar și să-ti încânți papilele gustative, savurează această mâncare simplă cu hrișcă. Niciodată nu găsim prea multe rețete gustoase cu hrișcă, de aceea îți recomand s-o notezi pe aceasta sau s-o pregătești chiar acum :)
Mâncarea conține gama completă de vitamine și minerale. Mă gândeam să le trec pe toate aici, dar dat fiind faptul că sunt o mulțime, îți voi spune pe scurt – o porție conține între 40-120% DZR dintre micronutrienții cei mai importanți, grație în mare parte spanacului, tonului și hrișcăi. Mâncarea nu conține gluten, ou sau nuci - de aceea poate fi consumată de persoanele care suferă de diverse alergii. Dacă nu ai hrișcă acasă, poți folosi cușcuș sau bulgur. Dacă îți plac roșiile la fel de mult cum îmi plac mie, le poți adăuga în această rețetă sănătoasă cu hrișcă, astfel mâncarea va avea și mai multă savoare.
Hrișca sănătoasă cu spanac, ciuperci, brânză și ton este ideală ca prânz sau cină fit. Mâncarea este sățioasă, iar gustul este atât de bun, încât nu vei mai dori și desert.
Sunt magiciana fit și fac să apară ca prin farmec aceste rețete sănătoase și gustoase din ingrediente sănătoase. Scopul meu e să-ți demonstrez că a mânca sănătos și dietetic poate fi chiar ușor, gustos și deloc plictisitor. Haide să creăm împreună rețete sănătoase!