Dorești să pregătești o cină ușoară și caldă? Încearcă această rețetă simplă și fit de conopidă la cuptor cu broccoli în sos de brânză. O vei adora :)
Pe lângă cină, poți servi conopida la cuptor cu broccoli în sos de brânză ca garnitură la pește sau carne. Rețeta e foarte simplă, așa că dacă ai doar 15 minute la dispoziție pentru pregătirea cinei, încearc-o și tu. Tot ceea ce trebuie să faci e să amesteci toate ingredientele, după care să lași cuptorul să-și facă treaba. Iată cum ia naștere o mâncare simplă și gustoasă cu legume.
În plus, conopida la cuptor cu broccoli în sos de brânză este o mâncare relativ dietetică și plină de proteine cu un conținut de fibre impresionant. 1 porție conține aproximativ 15 g de carbohidrați, ceea ce nu e rău deloc, chiar și pentru persoanele atente la cantitatea de carbohidrați consumați seara.
Nu tuturor le este pe plac gustul de conopidă sau broccoli, însă cred că toată lumea va aprecia ingredientele din această rețetă. Legumele sunt coapte într-un sos de brânză cremos, care le conferă un gust irezistibil. Conopida la cuptor cu broccoli în sos de brânză poate fi consumată alături de ton, bucăți de carne de pui, tofu sau legume.
Ingrediente
500 g conopidă
500 g broccoli
400 g iaurt simplu (cu un conținut de grăsime de cel puțin 3%)
Sunt magiciana fit și fac să apară ca prin farmec aceste rețete sănătoase și gustoase din ingrediente sănătoase. Scopul meu e să-ți demonstrez că a mânca sănătos și dietetic poate fi chiar ușor, gustos și deloc plictisitor. Haide să creăm împreună rețete sănătoase!