De această dată îți prezint o rețetă excelentă de rulouri cu carne de vită și prune uscate care cu siguranță va fi apreciată de întreaga familie. Încearcă această rețetă gustoasă, fără gluten și bogată în proteine pentru masa de prânz sau cină.
Întotdeauna mi-au plăcut rețetele care au în compoziție prune sau gem de prune. Nu fac excepție nici rețetele sărate cu carne care conțin prune. Combinația de prune și carne de vită este perfectă în opinia mea. Această rețetă e relativ ușor de preparat și este gata în doar câteva minute. După fierbere, carnea este moale și suculentă.
Îmi place să servesc aceste rulouri cu carne de vită cu orez și salată de verdețuri, însă poți folosi și mei, cartofi sau quinoa. Dacă nu ai făină de năut, poți îngroșa sosul cu orice alt tip de făină sau amidon. De obicei nu folosesc deloc șuncă bacon în rețete, dar nu-mi pot imagina ce gust ar avea aceste rulouri fără bacon. Totuși, dacă dorești să pregătești o versiune mai dietetică fără șuncă bacon, o poți înlocui cu prosciutto sau altă șuncă de calitate.
Sunt magiciana fit și fac să apară ca prin farmec aceste rețete sănătoase și gustoase din ingrediente sănătoase. Scopul meu e să-ți demonstrez că a mânca sănătos și dietetic poate fi chiar ușor, gustos și deloc plictisitor. Haide să creăm împreună rețete sănătoase!