Pătrăţele cu cacao care nu necesită coacere (fără gluten)
Partajează această rețetă cu un prieten:
Îți recomand din nou o rețetă excelentă de desert sănătos care nu necesită coacere. Le prezint tuturor iubitorilor de diferite deserturi cu cacao pătrățelele cu cacao care nu necesită coacere, sunt sănătoase și nu conțin gluten.
Această rețetă simplă de pătrățele cu cacao fără coacere este ușor de preparat, delicioasă, sănătoasă și conține ingrediente de calitate care sunt bogate în vitamine, printre acestea numărându-se curmalele, cacaoa, bananele și mierea. Aceste pătrățele sănătoase nu conțin făină sau gluten, astfel încât pot fi savurate și de către cei ce suferă de boala celiacă.
Pătrățelele cu cacao sunt compuse din două straturi consecutive importante. Primul strat este mai tare și alcătuiește baza acestei prăjituri fără coacere. Stratul superior este ceva mai cremos și moale, cu un gust plăcut de banană care face ca desertul să fie răcoritor. Savurează și tu gustul minunat de cacao și banane din acest desert delicios care nu necesită coacere. Pentru o versiune vegană, poți înlocui mierea cu sirop de arțar.
Pătrățelele cu cacao fără coacere sunt bogate în fibre, conțin mulți micronutrienți și grăsimi sănătoase. Acest desert este foarte sățios, astfel încât poate alcătui un mic dejun foarte sănătos sau o gustare sățioasă între mesele principale.
Sunt magiciana fit și fac să apară ca prin farmec aceste rețete sănătoase și gustoase din ingrediente sănătoase. Scopul meu e să-ți demonstrez că a mânca sănătos și dietetic poate fi chiar ușor, gustos și deloc plictisitor. Haide să creăm împreună rețete sănătoase!