Dulce și ușoară, așa se prezintă această panna cotta sănătoasă cu căpșune și strat de mango. Este un desert jucăuș atât pentru ochi, cât și pentru papilele gustative. Mai mult, această versiune are doar 200 kcal și conține până la 15 g de proteine.
Panna cotta dietetică și sănătoasă cu căpșune și mango reprezintă unul dintre deserturile mele preferate, în special vara. Cred că și tu vei adora combinația irezistibilă din această cremă delicioasă cu gust de lămâie, mango exotic și căpșune. Baza rețetei tradiționale de panna cotta italiană este smântâna dulce. Noi o putem înlocui în mod iscusit cu iaurt grecesc combinat cu ricotta, astfel scăpăm de o cantitate uriașă de grăsimi și în același timp obținem o cantitate mare de proteine. Pentru a îndulci stratul de iaurt vom folosi puțină miere sau, dacă dorim, o putem înlocui cu stevia și astfel vom crea un desert sănătos care nu conține zahăr.
Uimește-ți prietenii și familia cu acest desert elegant, sănătos și dietetic, care poate fi preparat în 15 minute.
Sunt magiciana fit și fac să apară ca prin farmec aceste rețete sănătoase și gustoase din ingrediente sănătoase. Scopul meu e să-ți demonstrez că a mânca sănătos și dietetic poate fi chiar ușor, gustos și deloc plictisitor. Haide să creăm împreună rețete sănătoase!