Încearcă să pregătești această pâine din semințe de in fără gluten și cu un conținut redus de carbohidrați. Are un conținut mare de fibre, proteine și acizi grași omega 3 și este un înlocuitor al pâinii clasice. Poți prepara sendvișuri și pâine prăjită, o poți savura simplă sau împreună cu pasta tartinabila preferată (îți recomand pasta tartinabilă cu ton).
Această pâine din semințe de in fără făină este hrănitoare, sănătoasă, foarte gustoasă și ușor de preparat. Îmi place să o servesc cu ton, spanac, parmezan și măsline. Îți recomand să folosești semințe de in râșnite acasă la prepararea acestei pâini, deoarece în cazul în care folosești făină de in cumpărată de la magazin, aluatul va ieși mult mai gros. E preferabil să folosim o făină râșnită nu prea fin. Datorită inului, această pâine are o aromă plăcută și delicată de nuci de care te vei îndrăgosti cu siguranță.
Grație conținutului mai ridicat de grăsimi sănătoase și fibre, această pâine îți va oferi o senzație de sațietate după prima felie consumată. Procesul de preparare și coacere al acestei pâini fără gluten durează doar 30 de minute. Nu trebuie să aștepți să crească aluatul și nici să-l frămânți. E perfectă pentru micul dejun sau cină. În plus, conținutul redus de carbohidrați al acestei pâini o recomandă și în dietele ketogenice.
Sunt magiciana fit și fac să apară ca prin farmec aceste rețete sănătoase și gustoase din ingrediente sănătoase. Scopul meu e să-ți demonstrez că a mânca sănătos și dietetic poate fi chiar ușor, gustos și deloc plictisitor. Haide să creăm împreună rețete sănătoase!